Bungalow op de Bremerberg
Recreatie bungalow nr. 83 (4 + 1 Personen).
Comfortabele bungalow op bungalowpark "De Bremerberg", met terras/tuin op het zuiden.
Deze gelijkvloerse stenen bungalow biedt veel privacy en heeft een woonkamer met nieuwe open keuken (4-pits gascomfort en afzuigkap, koffiezetapparaat, koelkast met vriesvakje), nieuwe moderne badkamer met luxe douche met thermostaatkraan, wastafel en hangtoilet, verwarming, breedbeeld lcd kleurentelevisie en afstandsbediening (30 TV-zenders), tuner/versterker, schuur voor de fietsen, 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer met 2-persoonsbed en twee slaapkamers met elk een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien van kussens en éénpersoons dekbedden. Verder heeft de bungalow nog een kunststof overkapping aan de zijkant van de bungalow. Volledige inrichting voor het genoemde aantal personen, de inventarislijst kunt u na uw reservering opvragen.
De totale oppervlakte van de bungalow is 44m2 + 6m2.
De verhuurprijzen van "bungalow nr.83" staan vermeld op de verhuurprijslijst. Wilt u deze bungalow reserveren, vul dan het reserveringsformulier in. Er wordt dan zospoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Bungalow nr.83 op bungalowpark De Bremerberg

Meer foto's >>

Aankomst/vertrek
Aankomst/vertrek:
  • Aankomst tussen 15:00 en 17:00 uur
  • Vertrek voor 10:00 uur
Recreatie bungalow nr. 172 (4 + 2 Personen).
Comfortabele uitgebouwde bungalow op bungalowpark "De Bremerberg", met terras/tuin op het zuiden.

Deze gelijkvloerse stenen bungalow biedt veel privacy en heeft een ruime woonkamer met nieuwe open keuken (4-pits gascomfort en afzuigkap, koffiezetapparaat, koelkast met vriesvakje), nieuwe moderne badkamer met luxe douche met thermostaatkraan, wastafel en hangtoilet, verwarming, breedbeeld-kleurentelevisie en afstandsbediening (30 TV-zenders), tuner/versterker, schuur voor de fietsen, 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer met 2-persoonsbed en twee slaapkamers met elk een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien van kussens en éénpersoons dekbedden. Volledige inrichting voor het genoemde aantal personen, de inventarislijst kunt u na uw reservering opvragen.
De totale oppervlakte van de bungalow is 51m2 + 6m2. De ligging van de bungalow is centraal bij de speelweiden, ruime parkeerplaats en het zwembad.
De verhuurprijzen van "bungalow nr.172" staan vermeld op de verhuurprijslijst. Wilt u deze bungalow reserveren, vul dan het reserveringsformulier in. Er wordt dan zospoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bungalow nr.172 op bungalowpark De Bremerberg

Meer foto's >>

Aankomst/vertrek
Aankomst/vertrek:
  • Aankomst tussen 15:00 en 17:00 uur
  • Vertrek voor 10:00 uur
Concrete vragen:

Heeft u nog concrete vragen over deze bungalows, stuur dan een email bericht  email versturen.